У «Борисполі» зустріли збірну України з футболу

У «Борисполі» зустріли збірну України з футболу

Фото, відео
Укрінформ
Вболівальники привітали національну команду овацією й заспівали гімн України.

Збірна України з футболу повернулася у Київ з чемпіонату Європи 2020, повідомляє спеціальний кореспондент Укрінформ. Першими зустріти збірну прийшли сотні людей із символікою національної команди, прапорами й подарунками.

Приліт збірної й рух команди по посадковій смузі ексклюзивно транслювався на великому екрані сцени для присутніх на території аеропорту.

Після прильоту футболісти одразу зустрілися з уболівальниками й піднялися на спеціально сконструйовану сцену. Прихильники вітали своїх кумирів палкими оваціями. Соліст гурту  ТНМК Фоззі разом з Ярмаком й усіма присутніми виконали державний гімн України.

Футболісти разом з тренерським штабом висловили слова подяки присутнім й усім фанатам, які підтримували команду в Україні й по всьому світу.

Читайте також: Щоб конкурувати, потрібні футболісти, які грають в топ-5 чемпіонатів – Шевченко

«Ви не уявляєте, наскільки важливою для нас була ваша підтримка. Саме завдяки вашій любові ми змогли гідної виступити на турнірі. Хочу сказати слова подяки хлопцям за самовіддачу, за бажання й дисципліну. Дякуємо Вам. Слава Україні», - виступив головний тренер збірної України Андрій Шевченко.

На футболістів чекав автобус, тому після промови тренера вони одразу попрощалися з присутніми. Лише Олександр Зінченко залишився, роздав автографи фанатам і зробив декілька пам’ятних фото.

Як повідомляв Укрінформ, збірна України з футболу вперше у своїй історії дійшла до 1/4 фіналу чемпіонату Європи. За вихід у півфінал ми грали проти Англії і поступилися «Левам» з рахунком 4:0 у Римі на «Стадіо Олімпіко».

Організаторами заходу виступили титульний партнер національної збірної України з футболу компанія «Епіцентр», Українська асоціація футболу та аеропорт «Бориспіль».

У "Борисполі" зустрічають збірну України з футболу / Фото: Анатолій Сірик. Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-