Щоб конкурувати, потрібні футболісти, які грають в топ-5 чемпіонатів – Шевченко

Щоб конкурувати, потрібні футболісти, які грають в топ-5 чемпіонатів – Шевченко

Укрінформ
За словами Андрія Шевченка, його майбутнє в збірній залежить від рішення УАФ.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко проаналізував причини поразки в матчі 1/4 фіналу чемпіонату Європи проти Англії (0:4) і підбив підсумки виступів «синьо-жовтих» на Євро-2020, передає Укрінформ.

«У сьогоднішній грі результат змінювався за рахунок епізодів. Я не думаю, що збірна України не показала той футбол, який сповідує. Ми не відмовилися від своїх принципів, епізодами грали добре, але в деяких моментах недопрацювали, наприклад, при стандартах. Також позначилася травма Кривцова, тому що він досвідчений захисник, має певну антропометрію. У нас сьогодні немає таких міцних захисників, які можуть протистояти англійцям, особливо у верховій боротьбі.

Читайте також: Зіпсоване прощання з Євро-2020

Так, пройшло 15 років, після чвертьфіналу мундіалю збірна пробилася в чвертьфінал Євро. Якщо у нас не буде сильного внутрішнього чемпіонату, ми все менше будемо туди потрапляти. Щоб конкурувати на цьому рівні, потрібні футболісти, які грають в топ-п'ятірці чемпіонатів.

Я дуже задоволений виступом команди. Подякував хлопцям за самовіддачу і за те, що вони намагалися грати в футбол.

Читайте також: Збірна України поступилася Англії в 1/4 фіналу чемпіонату Європи з футболу

Для нас чемпіонат закінчився. Ми повернемося до Києва, підведемо підсумки, відзвітуємо за виконану роботу. Яке УАФ прийме рішення, так і я. У нас є час, ніхто нікуди не поспішатиме. Ми повинні відзвітувати за проведений турнір», - розповів Андрій Шевченко.

Як повідомляв Укрінформ, збірна України програли Англії (0:4) в чвертьфіналі Євро-2020 і залишила турнір.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-