Стали відомі пари 1/4 фіналу Кубку Захисників України-2021

Стали відомі пари 1/4 фіналу Кубку Захисників України-2021

Укрінформ
Матчі зіграють 17-18 липня.

17-18 липня зіграють матчі 1/4 фіналу Кубка Захисників України 2021, передає Укрінформ.

1) ФК «Схід» НГУ (Харків) - ФК «Ягуар» НГУ (Калинівка, Вінницька область);

2) ФК «Зіньків АТО Українці Разом» (Зіньків, Полтавська область) - ФК «Слов'янськ АТО» (Слов'янськ, Донецька область);

3) ФК «Волинь АТО» (Луцьк, Волинська область) - ФК «Вознесенськ АТО» (Вознесенськ, Миколаївська область);

4) ФК «Кропивницький АТО» ЗСУ (Кропивницький) - ФК «Маріуполь АТО» ЗСУ (Маріуполь, Донецька область).

Читайте також: Відбулися матчі 1/8 фіналу першого Кубка Захисників України

Як зазначив Голова правління Всеукраїнського об’єднання учасників АТО «Українці Разом» та президент Федерації футболу учасників АТО Руслан Руденко, Кубок Захисників України − це новий турнір. Він стартував у квітні цього року.  Матчі турніру відбуваються водночас із матчами сьомого сезону чемпіонату України з футболу серед команд Ліги учасників АТО на Кубок Героїв АТО 2021. Фінальний матч турніру відбудеться 24 серпня у місті Одесі на стадіоні «Чорноморець». Переможець змагань за Кубок Захисників України наступного року візьме участь у матчі за Суперкубок Героїв АТО/ООС з чемпіоном України 2021 тріумфатором турніру на Кубок Героїв АТО.

Як повідомляв Укрінформ, футбольні турніри Ліги учасників АТО відбуваються в Україні вже сім років. Це наймасштабніша в нашій країні програма спортивної реабілітації учасників бойових дій і ветеранів АТО/ООС. Організатором та засновником цих змагань є Федерація футболу учасників АТО під егідою та за постійної підтримки Всеукраїнського об’єднання «Українці Разом».

Читайте також: «Ягуар» НГУ – переможець Суперкубка Героїв АТО України 2021

Наразі команди Ліги учасників АТО беруть участь у таких турнірах: Кубок Героїв АТО (аналог чемпіонату України), Суперкубок Героїв АТО/ООС України (матч, у якому зустрічаються цьогорічний переможець турніру з минулорічним тріумфатором), Кубок Об’єднаних сил (беруть участь найкращі команди від кожної силової структури) та чемпіонат Європи з футболу серед ветеранів війни. Додаткова інформація на офіційному сайті Федерації футболу учасників АТО football.ukrazom.org та Всеукраїнського Об'єднання «Українці Разом» ukrazom.org.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-