Малиновський: Нам не слід боятися Англію, а виконати свій план на гру

Малиновський: Нам не слід боятися Англію, а виконати свій план на гру

Укрінформ
У Римі в четвер пройшла пресконференція гравців збірної України з футболу Руслана Малиновського та Романа Яремчука, присвячена матчу 1/4 фіналу Євро-2020 проти Англії. 

Хавбек Малиновський назвав суперників «дуже хорошою командою», яку, втім, не слід боятися, повідомляє пресслужба УАФ.

«На останньому теоретичному занятті наш головний тренер наголосив, що не потрібно літати у хмарах та казати, що ми вже досягли чогось. Ми вже бачили на цьому турнірі, що все можливо у футболі. Готуємося до гри дуже серйозно, сконцентровано. Англія - дуже хороша команда, яка грає у швидкий футбол. Але ми вже грали проти Франції, Німеччини, Іспанії, у нас є досвід таких матчів. Нам не слід боятися, а треба виконувати план на гру. Якщо ми будемо максимально дотримуватися плану та продемонструємо повну самовіддачу, думаю, зможемо досягти результату. Так, Англія - фаворит нашого матчу, тож на неї буде більший тиск, ніж на нас", - сказав гравець.

Нападник Яремчук, у свою чергу, зазначив, що у грі з англійцями футболістам нашої збірної слід бути дуже уважними.

«Це буде важкий матч для нас. Англія - дуже якісна команда, чудово діє в атаці та захисті. Ми маємо бути дуже уважними, - заявив форвард. - Ми поважаємо збірну Англії та кожного її гравця, але спробуємо показати щось, чим зможемо її здивувати. Ми розуміємо, що гратимемо проти однієї з кращих збірних світу, нам дуже важливо викластися на полі, продемонструвати свій максимум. Ми розпочали підготовку до Англії відразу після матчу зі Швецією, у нас максимальна концентрація на  грі. Нашій збірній не завжди вдавалося показувати свою найкращу гру на цьому турнірі. Сподіваюся, це вдасться зробити в матчі проти англійців. На цій стадії кожна гра - наче фінал. Ми маємо бути єдиними та самовіддано битися на полі".

Читайте також: Шведська преса: Довбик розірвав наші серця на тисячу частин

Як повідомляв Укрінформ, поєдинок Україна - Англія відбудеться у суботу, 3 липня, на 72-тисячному Олімпійському стадіоні в Римі і розпочнеться о 22.00 за київським часом.

На фото: Руслан Малиновський/uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-