Шведська преса: Довбик розірвав наші серця на тисячу частин

Шведська преса: Довбик розірвав наші серця на тисячу частин

Укрінформ
Збірна України учора в напруженому поєдинку 1/8 фіналу футбольного Євро-2012 у додатковий час переграла команду Швеції - 2:1.

Як повідомляє Zbirna.com, шведські ЗМІ неймовірно розчаровані таким результатом протистояння, передає Укрінформ. 

«Згоріли, як сірник», - підводить підсумок матчу видання Expressen.

«Еміль Форсберг грав натхненно, як ніколи. Дзвін м'яча об поперечку, коли він пробив по воротах України, попутно обійшовши декількох захисників, напевно до цього часу пір стоїть у нього у вухах. Наша гра була гарною, але, як з'ясувалося, у Шевченка у рукаві був козирний туз. У додатковий час на полі склалася зовсім інша картина. Після перегляду VAR вилучили Маркуса Даніельссона. Він зіграв у м'яч, але йому не пощастило - нога пішла далі і прямо в коліно Беседіна. Україна рушила вперед, а Швеції залишалося лише триматися. Усього лише 20 хвилин. І ось, коли час вже вийов, Довбик розірвав наші серця на тисячу частин», - емоційно видає шведський медіаресурс.

«Швеція вибула з розіграшу чемпіонату Європи», - констатує SVT Sport.

«Форсберг був головною дійовою особою цієї драми протягом усього основного часу. Він неодноразово створював небезпечні моменти, але Емілю фатально не щастило. Незважаючи на увесь тиск шведів, вони так і не змогли вирішити долю матчу за 90 хвилин. Овертайм же став просто кошмаром. У першому його відрізку Даніельссон вдарив у коліно Бесєдіна і достроково залишив поле. За лічені секунди до фінального свистка українці забили другий м'яч, і це було все. Який підсумок? Ми залишаємо Євро-2020! І вже не важливо, як. Вже не актуальні штанга, поперечка або червона картка...» - бідкається портал.

«Янне Андерссон зійшовся у суперечці з Андрієм Шевченком», - зазначає Aftonbladet.

«Україна переграла Швецію самого останнього моменту, а приблизно в той же час між Андерссоном і Шевченком відбулася бурхлива перепалка. Нашому тренеру не сподобалося, що гравці збірної України занадто часто лежать на полі. Він звернувся до четвертого арбітра, а Шевченко категорично не погодився зі звинуваченнями українців у симуляції. Утім, після того, як пролунав фінальний свисток, вони потиснули один одному руки - і інцидент, мабуть, вичерпано», - підводить підсумок того, що сталося видання.

Читайте також: Артем Довбик: Це неймовірно - мій гол на Євро став таким важливим!

«Швеція вилетіла з Євро-2020 з драмою в овертаймі», - сумує Fotbolls.

«Червона картка Маркуса Даніельссона дорого обійшлася збірної Швеції. Янне Андерссон і його команда, у результаті, залишають європейську першість. Грати удесятьох, та ще в додатковий час, у шведів просто не вистачило сил. Розв'язка відбулася на останній хвилині, що найобразливіше. Проте, Швеція за бортом, а Україна вийшла до чвертьфіналу, де тепер у Римі зіграє з Англією», - пише Fotbolls.

Фото: uaf.ua/news.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-