Стрибуни у воду повертаються з юнацького чемпіонату Європи з п'ятьма нагородами

Стрибуни у воду повертаються з юнацького чемпіонату Європи з п'ятьма нагородами

Укрінформ
Один з найкращих виступів збірної останніх років.

Збірна України зі стрибків у воду завершила виступи на юнацькому чемпіонаті Європи у Рієці, повідомляє прес-служба федерації, передає Укрінформ. У неофіційному командному заліку, українці з 5-ма медалями посіли 5 місце, серед 24 країн. Загалом у континентальній першості брало участь 160 спортсменів.

У доробку наших спортсменів 5 медалей: одне золото – у командних змаганнях (Богдан Чижовський, Данило Коновалов, Анна Арнаутова, Ксенія Байло), три срібла – у стрибках з метрового трампліна, група А (Данило Коновалов), з вишки серед хлопців, група В (Кіріл Болюх) та вишці серед дівчат, група В (Ксенія Байло), одна бронза – стрибки з триметрового трампліна, група А (Данило Коновалов).

«Вітаю всю нашу команду – спортсменів, тренерський штаб з таким чудовим результатом. За відсутності наших лідерів – Олексія Середи та Софії Лискун, ви все одно зуміли 5 разів піднятися на п’єдестал пошани. Вірю, що вже в грудні в Києві, на юнацькому чемпіонаті світу, у своєму рідному басейні «Ліко», ви повторите цей успіх», – привітав команду віцепрезидент Національного олімпійського комітету, президент Федерацій України зі стрибків у воду та з синхронного плавання Ігор Лисов.

Читайте також: Молодіжний ЧС зі стрибків у воду відбудеться у Києві наприкінці листопада

Як повідомляв Укрінформ, на сьогоднішній день у наших спортсменів є 6 підтверджених олімпійських ліцензій – по одній у синхронних стрибках з вишки серед чоловіків, в індивідуальних стрибках з вишки серед жінок та чоловіків, на трампліні у чоловіків та дві – у стрибках з трампліну серед жінок. Наприкінці червня федерація очікує на ще одну ліцензію в індивідуальних стрибках з вишки серед чоловіків.

Фото: прес-служба федерації

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-