Чемпіон світу з ММА Амосов планує провести поєдинок у Києві

Чемпіон світу з ММА Амосов планує провести поєдинок у Києві

Фото
Укрінформ
Новоспечений чемпіон світу Bellator поділився планами на майбутнє.

Чемпіон світу з ММА у престижному промоушені Bellator Ярослав Амосов дав відкриту прес-конференцію в приміщенні PMHall після завоювання чемпіонського титулу, повідомляє Укрінформ.

Менеджер Ярослава заявив про можливість проведення поєдинку під егідою промоушена Bellator у Києві. «Ми працюємо над тим, щоб провести поєдинок під егідою Bellator в Києві. Але перш за все варто провести захист титулу. Пропозиції вже були, але поки переговори тривають», - заявив менеджер Амосова.

Новоспечений чемпіон світу також розповів про плани на майбутнє й можливий перехід в інший престижний промоушен змішаних єдиноборств – UFC. «Зараз планую відпочити. Розмовляв з міністром спорту після поєдинку, було приємно. Наступний поєдинок хотів би провести взимку. Вже дуже скоро в моєму житті станеться важлива подія: народження сина, тому поки думки лише про це. Стосовно переходу в UFC, то зараз говорити про це немає сенсу. Потрібно відпрацювати нинішній контракт, а далі побачимо», - сказав Ярослав Амосов.

«Я хлопець простий: тренуюся й стараюся досягати мети. До поєдинків підходжу таким чином, щоб здивувати супротивника самому, а не чекати від нього сюрпризів», - додав чемпіон світу.

Читайте також: Навіть після перемоги іноді думаю, що це був провал – Амосов

«Чемпіонство Ярослава Амосова, це велика подія для всієї України. Сьогодні всі говорять про його успіх, інтерес до ММА в країні виріс, наші спортсмени бачать, до чого вони можуть прагнути. Parimatch підтримував Ярослава ще до того, як він виграв свій титул, і, сподіваюся, наша співпраця буде довгою і плідною», - сказав представник Parimatch Андрій Лімонтов.

Безпосередньо на прес-конференції був присутній один з перших тренерів Амосова Федір Середюк. «Я дуже щасливий, що Ярослав став чемпіоном. Це велика подія для кожного тренера. Ярослав важко працює і заслужив бути чемпіоном», - поділився думками Федір Середюк.

Нагадаємо, Ярослав Амосов переміг Дугласа Ліму в бою на турніру Bellator 260 і завоював титул в напівсередній вазі. Він став першим українцем, який завоював трофей такого престижного MMA-промоушена.

Фото: Parimatch

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-