Шабанов: Луческу кожному надасть шанс проявити себе

Шабанов: Луческу кожному надасть шанс проявити себе

Укрінформ
Футбольній захисник київського «Динамо» Артем Шабанов, який повернувся з оренди у польській «Легії», розповів про перші тренування після відпустки.

Гравець зазначив, що наставник динамівців Мірча Луческу нині хоче оцінити можливості усіх футболістів, надавши кожному шанс, повідомляє пресслужба ФК «Динамо». 

«Ми нині лише на етапі закладання фізичної підготовки. Багато бігової роботи, «набігаємо» фундамент. Далі будемо виконувати більше тактичних вправ. Мірча Луческу хоче побачити у тренувальному процесі всіх молодих футболістів, які прийшли з дубля, а також гравців, які повернулися з оренди. Кожному буде надано шанс проявити себе. Він визначить, який у кого потенціал, хто буде потрібен йому в команді. Зі свого боку намагатимуся робити все від мене залежне аби залишитися в «Динамо»... У «Легії» через травму пропустив я небагато - отримав її за п'ять або шість ігор до кінця сезону. В цілому досвід в оренді розцінюю як позитивний. Принаймні я став чемпіоном Польщі. Пограв у новому для себе чемпіонаті, подивився, відчув на собі інший футбол. Набрався ігрового досвіду, адже в «Динамо» в минулому сезоні я виступав не так багато. У Польщі команди грають у більш відкритий футбол. Усі більше налаштовані на пресинг. Від оборони грає мало команд", - розповів Шабанов.

Читайте також: Стали відомі суперники київського «Динамо» на двох зборах у Швейцарії

Як повідомляв Укрінформ, 28 червня «Динамо» вирушить на перший збір до Швейцарії. Команда зіграє там чотири контрольні матчі. 

Фото: fcdynamo.kiev.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-