Палкін: Вартість новачків «Шахтаря» - витрати обгрунтовані

Палкін: Вартість новачків «Шахтаря» - витрати обгрунтовані

Укрінформ
Генеральний директор «Шахтаря» Сергій Палкін розповів про новачків команди і прокоментував витрати донецького футбольного клубу протягом літнього міжсезоння.

В інтерв'ю YouTube-проекту BurBuzz Палкін зазначив, що вартість Лассіни Траоре, Педріньйо та Марлона є прийнятною і обґрунтованою. 

«Якщо ми кажимо про форварда, то у нас травмувався Мораес. Ми провели аналіз і взяли Лассіну Траоре з «Аякса», у якого є досвід матчів Ліги чемпіонів. Це був логічний трансфер. Якщо казати про Педріньйо, то ми розуміємо, що у нас є Марлос і Тете. На жаль, сьогодні Марлос фізично все 90 хвилин не може грати. Ми розуміли, що в конкуренцію до Тете потрібен ще хтось, тому з'явився Педріньйо. Він може допомогти на різних позиціях, а для нас це ще один додатковий плюс. Тепер щодо Марлона. Коли ще підписували контракт з Роберто Де Дзербі, обговорювали багато позицій. Марлон був для нього ключовим гравцем. Він каже, що всі атаки розпочинає від оборони... Зрозуміло, ми маємо вигравати все в Україні, але сьогодні більше думаємо про європейські турніри. Ми хочемо заявити про себе в Європі, але без підсилення цього не зробити.

38 мільйонів євро на трансфери? Справа не в цифрах. Інформація виходить в інтернет, по кожному футболісту, якого ми купували, у пресі з'являлася інформація про суму трансферу, і вона більш-менш адекватна. Не можу говорити про деталі угод, але нас все влаштувало. Для нас це прийнятні та обґрунтовані витрати», - сказав Палкін.

Читайте також: 35 футболістів «Шахтаря» вирушили на збір до Австрії

Як повідомляв Укрінформ, нині 35 футболістів «Шахтаря» готуються до нового сезону в Австрії, де команда зіграє кілька контрольних поєдинків.

Фото: Footballua.tv.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-