Марлон: Мені імпонують ігрова ДНК та філософія тренера «Шахтаря»

Марлон: Мені імпонують ігрова ДНК та філософія тренера «Шахтаря»

Укрінформ
Бразильський новачок донецької футбольної команди «Шахтар» Марлон поділився емоціями після підписання контракту з українським клубом.

Гравець відзначив, що йому подобаються ігрова ДНК і філософія наставника «гірників» Роберто Де Дзербі, з яким футболіст працював в італійському «Сассуоло», повідомляє пресслужба «Шахтаря».

"Я дуже щасливий. Для мене велика честь підписати контракт з «Шахтарем», відчуваю себе обраним. У клубу ті ж цілі і бачення, що й у мене. Також мені дуже подобаються ігрова ДНК і філософія тренера, які повністю збігаються з моїми принципами. Я розумію ці ідеї і можу передати їх іншим футболістам. Вважаю, це допоможе нам втілювати в життя задумки наставника. Я стежив за «Шахтарем», адже через цей клуб пройшло так багато великих бразильців: Фред, Алекс Тейшейра, Бернард... Знаю, що до останнього сезону команда змогла завоювати чемпіонство чотири роки поспіль. Сподіваюся, ми знову перемагатимемо і разом з партнерами та новим головним тренером залишимо свій слід в історії «Шахтаря»» - сказав бразильський центральний захисник.

Читайте також: «Шахтар» підписав контракт із центральним захисником Марлоном

Як повідомляв Укрінформ, контракт «Шахтаря» з Марлоном підписаний на п'ять років.

Фото: shakhtar.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-