Футболісти «Динамо» вийшли з відпустки і провели перше тренування

Футболісти «Динамо» вийшли з відпустки і провели перше тренування

Укрінформ
Гравці київського футбольного клубу «Динамо" провели перше командне тренування після відпустки.

Команда розпочала роботу в усіченому складі - за відсутності більшості гравців основної команди. 11 динамівців нині перебувають у складах національних збірних на Євро-2020, повідомляє пресслужба киян. 

Про плани команди на перші дні розповів асистент головного тренера "Динамо" Олег Гусєв: "Зібралися хлопці, які були в оренді, а також молоді футболісти, які добре себе зарекомендували в команді U21 протягом минулого сезону, щоб підготуватися до першого збору. 22-23 червня повернеться Мірча Луческу, до цього часу вони мають бути готові хоча б відсотків на 70, оскільки він хоче особисто подивитися їх у тренувальному процесі і потім визначитися, хто нам зможе допомогти на зборах. Ті ж футболісти основної команди, які витратили багато сил протягом минулого сезону, а також іноземці ще у відпустці. Вони приїдуть 22-23 червня і пройдуть медобстеження, а через 3-4 дні поїдемо на збір".

З першого дня у складі "Динамо" тренується ціла низка гравців, які минулого сезону виступали за інші команди на правах оренди, а нині сповнені рішучості пробитися до складу "біло-синіх" - Артем Шабанов, Владислав Дубінчак, Георгій Цітаїшвілі, Євген Ісаєнко... 

Читайте також: Розклад усіх поєдинків чемпіонату Європи з футболу

Голкіпери тренувалися як окремо під керівництвом Михайла Михайлова, так і брали участь у загальнокомандних вправах. З першого дня роботу розпочав найдосвідченіший гравець команди Денис Бойко. З кромки поля дивився на тренування одноклубників Віталій Буяльський, який продовжує відновлення після травми, яка перешкодила йому взяти участь у Євро-2020. Решта гравців, які недавно перенесли травми, також приїжджають на базу і проводять відновлювальні процедури під наглядом клубних лікарів.

Фото: fcdynamo.kiev.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-