Голкіпер Бущан: У моменті з третім голом треба було просто вибити м'яч

Голкіпер Бущан: У моменті з третім голом треба було просто вибити м'яч

Укрінформ
У своїй першій грі чемпіонату Європи з футболу збірна України поступилася в Амстердамі Нідерландам - 2:3.

Як повідомляє пресслужба УАФ, після матчу голкіпер українців Георгій Бущан зазначив, що попри поразку, наша команда з оптимізмом чекає на наступні поєдинки Євро, передає Укрінформ.

«На жаль, не дотягнули до завершення гри. У моменті з третім голом треба було просто вибити м’яч, відвести загрозу від своїх воріт. Але нічого страшного, це футбол, це життя. Ми не вішаємо носа та з оптимізмом дивимося на наступні, вирішальні матчі у групі. У команді нормальна атмосфера. Трохи засмутилися, що не змогли здобути нічию, адже у виїзній зустрічі з Нідерландами це був би хороший результат. Але ми віримо в себе, усі підтримуємо один одного. Обдумаємо цю гру та розпочнемо підготовку до наступного матчу. Головний тренер після поєдинку висловив свою підтримку. Ми поаплодували один одному, оскільки дійсно вийшов хороший матч. Ми витягли цю гру, але, на жаль, не дотягнули до фінального свистка», - сказав Бущан.

Як повідомляв Укрінформ, в іншому матчі першого туру квартету С збірна Австрії взяла гору над командою Північної Македонії - 3:1.

Читайте також: Розклад усіх поєдинків чемпіонату Європи з футболу

17 червня українці у Бухаресті (Румунія) зустрінуться з Північною Македонією, 21 червня - з Австрією.

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-