Луческу: футболісти «Динамо» навчилися грати на перемогу, вони навчилися бути переможцями

Луческу: футболісти «Динамо» навчилися грати на перемогу, вони навчилися бути переможцями

Укрінформ
Досвідчений тренер привів київський клуб до чемпіонства.

Головний тренер «Динамо» Мірча Луческу прокоментував розгромну перемогу команди над «Інгульцем» (5:0) в 23-му турі чемпіонату України, повідомляє Укрінформ.

Сьогоднішній успіх дозволив «біло-синім» достроково виграти чемпіонат України.

«Якщо мене хтось запитає, яка різниця між тією командою, яку я прийняв 1 серпня, і нинішньої, я відповім, що футболісти навчилися грати на перемогу. Вони навчилися бути переможцями. Звичайно, присутні ще багато чинників, які допомогли їм стати краще. Але це ті ж гравці, які були в команді вісім місяців назад», - сказав Мірча Луческу.

«Я говорив хлопцям, що мене сьогодні не цікавить лише три очки. Мені потрібно було побачити видовище, гарний футбол, як ви можете діяти в атаці і забивати м'ячі. Сьогодні я зробив п'ять замін в перерві і по ходу другого тайму, щоб вони відчули себе причетними до цієї перемоги. На жаль, не міг зробити більше, оскільки всі футболісти приблизно одного рівня і заслуговували бути на полі», - додав головний тренер «Динамо».

Читайте також: Ігор Суркіс: упевнений, що Луческу залишиться тренером «Динамо»: пора на щось замахнутися в Європі

Нагадаємо, наступний матч «Динамо» проведе 1 травня проти «Ворскли». 13 травня команда Луческу зіграє з «Зорею» в фіналі Кубка України.

Фото: fcdynamo.kiev.ua


Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-