Ігор Суркіс: упевнений, що Луческу залишиться тренером «Динамо»: пора на щось замахнутися в Європі

Ігор Суркіс: упевнений, що Луческу залишиться тренером «Динамо»: пора на щось замахнутися в Європі

Укрінформ
Румунський тренер створив бойову і здатну команду в Києві.

Президент «Динамо» Ігор Суркіс поділився думками про дострокове чемпіонство киян у чемпіонаті України для ПРОФУТБОЛ Digital, повідомляє Укрінформ.

Функціонер задоволений роботою головного тренера команда Мірчі Луческу і впевнений, що досвідчений фахівець залишиться в київському клубі.

«Найголовніше, що футболісти розуміють, що піднялися на новий рівень. Але залишатися на цьому рівні не можна, потрібно рости і йти вперед. Я впевнений, що Луческу залишиться тренером «Динамо», тому що у нього діючий контракт і в мене немає ніяких сумнівів. Він створював і будував цю команду і пора б на щось замахнутися в Європі», - сказав Ігор Суркіс.

«Посилення? Якщо в цьому буде необхідність і якщо будуть футболісти, які можуть підсилити цю команду якісно і будуть сильніше нинішніх гравців. В такому випадку ми будемо намагатися це зробити. Але ці питання потрібно ставити головному тренеру. Моє завдання - купити і витратити гроші на того чи іншого футболіста, якого захоче головний тренер», - додав президент «Динамо».

«Динамо» достроково стало чемпіоном України після розгромної перемоги над «Інгульцем» (5:0). За три тури до фінішу першості команда Мірчі Луческу випереджає «Шахтар» на 13 очок.

Читайте також: Луческу - перший тренер, який виграв чемпіонат України з «Шахтарем» і «Динамо»

Нагадаємо, «Динамо» виграло перше чемпіонство з 2016 року. У своїй історії «біло-сині» ставали чемпіонами України 16 раз.

Фото: fcdynamo.kiev.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-