Українська асоціація футболу знову перенесла розгляд справи Гельзіна

Українська асоціація футболу знову перенесла розгляд справи Гельзіна

Укрінформ
Розгляд справи президента клубу української футбольної Прем'єр-ліги "Олімпік" (Донецьк) Владислава Гельзіна знову перенесли.

Про це повідомив секретар контрольно-дисциплінарного комітету Української асоціації футболу Ігор Грищенко, повідомляє "Профутбол Digital".

"КДК УАФ планував сьогодні нарешті розглянути справу Гельзіна, але вже утретє отримали від нього прохання про перенесення. Цього разу він послався на особисті обставини. У зв'язку із проблемами зі здоров'ям він має виїхати за кордон. Він хоче особисто взяти участь у засіданні. Пішли утретє йому назустріч, аби ніхто нас не звинувачував, що ми не забезпечуємо усі його права на об'єктивний розгляд справи, захист. Тому перенесли засідання на наступний четвер. Якщо у нього знову не вийде відвідати засідання, розглядатимемо справу без його коментарів та позиції", - заявив Грищенко.

Читайте також: УЄФА виключив іспанське Більбао з переліку міст Євро-2020

Як повідомлялося, у матчі 17-го туру чемпіонату УПЛ "Олімпік" - "Шахтар" (Донецьк) Гельзін двічі вривалося до суддівської кімнати, а також в нецензурній формі розкритикував суддівство та роботу телеекспертів.

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-