УЄФА дозволив робити п'ять замін на Євро

УЄФА дозволив робити п'ять замін на Євро

Укрінформ
Виконавчий комітет Союзу європейських футбольних асоціацій у режимі відеоконференції ухвалив рішення щодо кількості замін у матчах Євро-2020 та фінальної частини Ліги націй-2021.

На засіданні виконкому ухвалили ще кілька важливих рішень, повідомляє пресслужба УАФ. 

"УЄФА дозволив проводити п'ять замін на Євро-2020 (2021), у фінальній стадії Ліги націй 2021 року, а також у стикових матчах за право залишитися в Лізі С", - зазначається у повідомленні. 

Виконавчий комітет УЄФА переглянув своє рішення від 1 жовтня 2020 року, коли він дозволив повернути глядачів на матчі турнірів УЄФА в кількості 30 відсотків від місткості стадіону. Виконком визнав, що таке обмеження більше не потрібно. Оскільки епідеміологічна ситуація в 55-ти країнах, національні асоціації яких є членами УЄФА, значно різниться, рішення про допустиму кількість глядачів повинні приймати виключно відповідні органи місцевої і/або державної влади. 

Обмеження УЄФА, що дозволяє заповнювати стадіон максимум на 30 відсотків, скасовується, як і заборона на відвідування футзальних матчів. При цьому УЄФА бажає прийняти розумні й відповідальні заходи, щоб мінімізувати пов'язані з COVID-19 ризики й врахувати чинні транспортні обмеження. Тому виконком запропонував залишити в силі рішення від 1 жовтня 2020 року, що забороняє уболівальникам приїжджати на гостьові матчі в турнірах УЄФА, аж до фіналів клубних змагань у травні 2021 року, але не включаючи їх. 

Читайте також: Кваліфікація чемпіонату світу-2022 з футболу. Результати матчів третього туру

23 лютого виконком УЄФА скасував чемпіонат Європи-2020/2021 серед дівчат до 19-ти років, де повинен був відбутися відбір на чемпіонат світу-2022 серед дівчат до 20-ти років у Коста-Ріці. Щоб визначити, хто представить Європу на світовій першості, виконком вирішив використовувати рейтинг коефіцієнтів за підсумками кваліфікації в сезоні-2020/2021. Отже, на чемпіонаті світу зіграють Іспанія, Франція, Німеччина та Нідерланди.

Фото: uefa.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-