Прогноз на матч Франція – Україна

Прогноз на матч Франція – Україна

Аналітика
Укрінформ
Наша збірна зіграє в Парижі без кількох травмованих лідерів – Степаненка, Циганкова і Бесєдіна.

24 березня Україна стартує у відборі на ЧС-2022. Ми знову зіграємо з Францією, чинним чемпіоном світу. Таке вже траплялося, правда, у відборі на Євро-2000. У тій кваліфікації ми жодного разу не поступилися, з французами обидва рази зіграли внічию, але пропустили їх на перше місце, набравши на один заліковий бал менше.

Читайте також: Чотири запитання до Андрія Шевченка

На даний момент аналітики Parimatch більше шансів на перемогу залишають чемпіонам світу. Втім, статистика нагадує, що Україна завжди була непростим суперником для Франції, так що передматчеві розклади цілком можуть сильно змінитися після стартового свистка. Наші футболісти повинні пам'ятати прикру поразку в минулому році (1:7) та обов'язково захочуть взяти реванш.

Цікаво, що у відборі на Євро-2000 в обох матчах за Францію зіграв нинішній головний тренер команди Дідьє Дешам, а також наш коуч збірної Андрій Шевченко і його помічник, а також експерт Parimatch, Олександр Шовковський.

Читайте також: Говорив зі Степаненком, його стан стабільний - Шевченко

Дешам, до речі, недавно поскаржився на графік матчів. Після України його команді потрібно буде летіти в Казахстан. Тренер відзначив, що звичний ритм гравців зіб'ється і буде складніше розподілити сили на ці два матчі.

До того ж, французи вже зазнають втрат. Напередодні форвард «ПСЖ» Мбаппе отримав травму в матчі проти «Ліона». Пошкодження не дуже серйозне, але його можуть поберегти найближчим часом. Також через травму не зіграє захисник «РБ Лейпциг» Упамекано. Він дебютував за збірну у вересні 2020 року і встиг провести за національну команду 3 матчі, забивши при цьому один м'яч. До речі, влітку він стане гравцем «Баварії».

Читайте також: Збірна України здала негативні тести на коронавірус перед матчем проти Франції

Без сумнівів, для збірної України, офіційним партнером якої є компанія Parimatch, футбольний рік розпочнеться з справжнього випробування. Гра покаже, в якій ми формі і над чим ще варто попрацювати. Адже попереду не тільки відбір на ЧС-2022, але і фінальна частина Євро-2020, яку через пандемію перенесли на нинішнє літо.

Нагадаємо, що до фінальної стадії чемпіонату світу вийдуть 10 переможців відбіркових груп. Ще три путівки розіграють у стикових матчах 10 збірних, що зайняли другі місця. Також на ЧС поїдуть два кращих переможці груп Ліги націй УЄФА.

Фото: сайт УАФ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-