Говорив зі Степаненком, його стан стабільний - Шевченко

Говорив зі Степаненком, його стан стабільний - Шевченко

Укрінформ
Андрій Шевченко розповів, хто точно не зіграє проти Франції.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко розповів про кадрову ситуацію у національній команді, повідомляє Укрінформ.

«Циганков і Бесєдін не зможуть допомогти збірній. Під питанням виступ Андрія Ярмоленка. Франція - це чемпіони світу, безперечно, сильний колектив, але ми постараємося протистояти їм. У нас уже є певні заготовки, хоча часу на підготовку мало», - сказав Андрій Шевченко.

«Я спілкувався зі Степаненком і з лікарем «Шахтаря» буквально два тижні тому. Його стан стабільний. Я сам дещо здивувався. В майбутньому? Якщо його коліно нормально відреагує на навантаження, то він гратиме з командою», - висловився головний тренер збірної стосовно травми Тараса Степаненка.

«Коли гравці приїжджають у збірну, вони мають забувати все, що відбувається у клубі. У лідерів українського чемпіонату видно певний спад, але я думаю, що це тимчасово», - додав Андрій Шевченко.

Читайте також: Чотири запитання до Андрія Шевченка

Нагадаємо, завтра збірна України зіграє перший матч відбору до чемпіонату світу з футболу 2022 проти збірної Франції. Матч відбуватиметься на «Стад де Френс», початок - о 21:45.

Фото: УАФ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-