Тайсона оштрафують, гравець пішов на конфлікт з головним тренером - ЗМІ

Тайсона оштрафують, гравець пішов на конфлікт з головним тренером - ЗМІ

Оновлено
Укрінформ
Бразилець загострює конфлікт з клубом, його перевели в дубль «Шахтаря».

Півзахисник «Шахтаря» Тайсон отримає штраф від керівництва донецького клубу за порушення спортивного режиму. Бразильця оштрафують більш ніж на половину місячної зарплати, повідомляють українські ЗМІ.

Вчора стало відомо, що 33-річного футболіста перевели в дубль «Шахтаря», проте виходити на поле за другу команду «гірників» Тайсон не планує.

Директор по футболу «Шахтаря» Даріо Срна повідомив, що під час гри Ліги Європи з «Ромою» Тайсон відмовився від розминки і вийти на заміну, що і стало причиною покарань.

Читайте також: Срна: у грі з «Ромою» Тайсон відмовився від розминки і вийти на заміну

Сьогодні Тайсон прокоментував бразильським ЗМІ причини конфлікту. За його словами, його перевели в дубль за те, що він посперечався з головним тренером команди Луїшем Каштру. «Я обговорюю деякі речі, які вважаю неправильними. Мій менеджер займається моїм майбутнім переходом в «Інтернасьональ». А моя справа - тренуватися і дивитися, чим ця ситуація закінчиться», - сказав Тайсон.

Швидше за все, Тайсон залишить «Шахтар» після закінчення сезону. Півзахисник хоче повернутися в бразильський «Інтернасьонал», звідки він переїхав в Україну в 2010 році заради переходу в «Металіст».

У нинішньому сезоні Тайсон провів 24 поєдинки за «гірників», забивши два голи і віддавши одну результативну передачу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-