Прогноз Олександра Шовковського на матчі АПЛ

Прогноз Олександра Шовковського на матчі АПЛ

Аналітика
Укрінформ
Інтрига в дербі Північного Лондона та непроста перемога «Манчестер Юнайтед».

Цього разу календар АПЛ підготував для вболівальників матчі за участю команд, які ведуть боротьбу за місця в єврокубках. Хто з них виявиться сильніше в цих протистояннях аналізує експерт Parimatch Олександр Шовковський.

Читайте також: Ліга Європи УЄФА: результати перших матчів 1/8 фіналу

Прогноз на матч «Арсенал» - «Тоттенгем»: обидві команди заб’ють. Коефіцієнт 1.6

Дербі Північного Лондона – традиційно одна з найгучніших афіш сезону. Цього разу обидві команди прагнуть повернутися в топ-4. Також «Тоттенгем» спробує продовжити свою переможну серію.

Після впевненої перемоги над «Лестером» (3:1), «Каноніри» втратили очки у зустрічі з «Бернлі» (1:1). Команді все ніяк не вдається наблизитися до зони ЛЧ, від 4-го місця вона відстає вже на 12 балів.У 7 останніх матчах чемпіонату «Каноніри» здобули лише 2 перемоги (2 нічиї, 3 поразки).

В 6 попередніх іграх АПЛ команда незмінно пропускала, але загалом «Арсенал» отримав у свої ворота 28 голів (лише три клуби в чемпіонаті пропускають менше цього сезону). На своєму полі «Арсенал» в 7 останніх матчах поступився лише «Ман Сіті» (0:1) (3 перемоги і 3 нічиї).

Перед дербі «Арсенал» в першому матчі 1/8 фіналу Ліги Європи обіграв на виїзді грецький «Олімпіакос» (3:1).

«Тоттенгем» виграв в 3-х останніх матчах АПЛ і скоротив відстань до топ-4 до 5 очок. Цього сезону у команди вже була велика виграшна серія – з жовтня по листопад вона здобула 4 перемоги. Після вдалого старту в чемпіонаті, коли лондонці зуміли виграти 4 рази поспільна виїзді, команда в наступних 9 гостьових поєдинках АПЛ виграла лише двічі (3 нічиї, 4 поразки).

В першому матчі 1/8 фіналу Ліги Європи «Тоттенгем» вдома переміг «Динамо» (Загреб) 2:0.

«Арсенал» - «Тоттенгем». Прогноз

Гості матимуть перевагу і навіть відкриють рахунок.«Арсенал» відіграється після перерви. Моурінью не стане ризикувати заради переможної серії, тому команди погодяться на нічию.

Читайте також: АПЛ: «МЮ» обіграв «Ман Сіті» і піднявся на друге місце

Прогноз на матч «Манчестер Юнайтед» - «Вест Гем»: господарі переможуть. Коефіцієнт 1.8

Аби чемпіонська інтрига не згасла, МЮ повинен перемагати і чекати на невдачі «Ман Сіті». Обіграти сьогодні «Вест Гем» - завдання непросте, адже команда націлена на путівку в ЛЧ.

В минулому турі МЮ обіграв «Ман Сіті» (2:0), перервавши 21-матчеву переможну серію «Городян». Команда Сульшера залишається 2-ю в турнірній таблиці, відставання від «Ман Сіті» - 14 очок, але у МЮ матч в запасі.

«Червоні дияволи» не програють в АПЛ вже 8 матчів (3 перемоги, 5 нічиїх). Також МЮ не програє на виїзді вже 22 поєдинки (до рекорду «Арсеналу» в 2001-2002 роках залишилось 5 ігор). А от вдома команда Сульшера востаннє програла 27-го січня, сенсаційно поступившись «Шеффілд Юнайтед» (1:2). З тих пір МЮ зіграв три матчі на своєму полі – 2 перемоги і 1 нічия.

Перед матчем з «Вест Гемом» команда в першому поєдинку 1/8 фіналу Ліги Європи не зуміла обіграти вдома «Мілан» (1:1).

«Вест Гем» програв лише раз в останніх 6 матчах АПЛ (4 перемоги, 1 нічия), але все одно не втримався в топ-4. Нині команда відстає від «Челсі», який на 4-му місці, на 2 очки і має матч в запасі.

На виїзді лондонці також програли лише один з 6 останніх матчів чемпіонату (3 перемоги, 2 нічиї). Цікаво, що остання поразка команди Мойєса сталася саме в Манчестері – гості програли «Ман Сіті» (1:2).

МЮ - «Вест Гем». Прогноз

Господарі переможуть, але вийде це у них не так красиво як з «Ман Сіті». Команда Сульшера тиснутиме увесь матч, але реалізує свою перевагу лише в кінці гри.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-