Ізраїль зрівняв рахунок у матчі Кубка Девіса з Україною

Ізраїль зрівняв рахунок у матчі Кубка Девіса з Україною

Укрінформ
1:1 - таким став загальний рахунок тенісного матчу Першої Світової групи Кубка Девіса між чоловічими збірними України та Ізраїлю. 

У другій грі на корті Marina Tennis Club у селі Погреби на Київщині Сергій Стаховський програв Едану Лешему - 3:6, 6:3, 2:6, передає Укрінформ.

Суперники провели на корті 1 годину 39 хвилин

У стартовій грі Ілля Марченко за 2 години обіграв Даніеля Цукермана - 1:6, 6:3, 6:2.

6 березня відбудеться парна зустріч Данило Калениченко/Денис Молчанов - Йонатан Ерліх/Ішай Оліель, а також протистояння Ілля Марченко - Едан Лешем, Сергій Стаховський - Даніель Цукерман.

Читайте також: Україна повела в рахунку на старті матчу Кубка Девіса з Ізраїлем

Додамо, що вісім тенісних збірих із найвищим рейтингом (за станом на 20 вересня 2021 року), які виграють свої матчі у Першій Світовій групі, автоматично пройдуть до числа учасників кваліфікації Фіналу Кубка Девіса в 2022 році.

Чотири команди з нижчим рейтингом, які також виграють свої матчі на цьому етапі, проведуть додаткові зустрічі у листопаді. Дві команди-переможниці також потраплять до списку учасників кваліфікації. Дві переможені збірні, як і інші команди, які поступилися на етапі Першої Світової групи-2021, зіграють у плей-офф Першої Світової групи-2022.

Фото: btu.org.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-