Відкритий Кубок України: Олексій Середа переміг у стрибках з вишки

Відкритий Кубок України: Олексій Середа переміг у стрибках з вишки

Фото
Укрінформ
Четвертого змагального дня відкритого Кубку України спортсмени змагалися в індивідуальних стрибках.

Сьогодні в Києві пройшов четвертий змагальний день відкритого Кубка України зі стрибків у воду, повідомляє спеціальний кореспондент Укрінформ.

Наймолодший чемпіон Європи зі стрибків у воду українець Олексій Середа упевнено переміг у стрибках з  десятиметрової вишки. Друге місце в Олега Сербіна. Для обох спортсменів це була рекордна кількість балів за виступ – 519.75 і 443.45 відповідно.

Відкритий Кубок України / Фото: Павло Багмут, Укрінформ

«Я задоволений своїм виступом, але деякі стрибки треба краще виконувати. Нова програма поки виходить нестабільно, старатимуся робити якісніше. Ця програма для Олімпіади, залишилось лише ще один стрибок підготувати. Я його виконую, але поки невпевнено. На олімпійські Ігри у мене є ліцензія для індивідуалів. Конкуренція в Кубку України була дуже солідна», – сказав Олексій Середа.

«Я задоволена виступом хлопців. Середа зараз не в найкращих кондиціях, завданням було стрибнути на 7-8 балів, але так сталося, що в нього найкращий результат в кар’єрі. Ця програма планується на олімпійські Ігри, але можемо ускладнити її, бо є куди рости. Ми будемо удосконалюватися і будемо боротися за медалі», - підсумувала виступ хлопців, зокрема Олексія Середи, головний тренер збірної України зі стрибків у воду Тамара Токмачова.

Читайте також: Анна Арнаутова здобула третю перемогу на відкритому Кубку України зі стрибків у воду

У стрибках з трампліна (три метри) перемогу здобула Вікторія Кесарь, на другому місці Анна Письменська. Триразова переможниця цьогорічного Кубка України Анна Арнаутова посіла у сьогоднішній дисципліні третє місце.

Нагадаємо, відкритий Кубок України зі стрибків у воду триває з 15-го по 20-е лютого в Києві. В столицю України на змагання приїхали представники Білорусі, Грузії, Сербії, Болгарії й Вірменії, спортсмени з Києва й областей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-