«РБ Лейпциг» та «Ліверпуль» можуть не зіграти в ЛЧ через коронавірус

«РБ Лейпциг» та «Ліверпуль» можуть не зіграти в ЛЧ через коронавірус

Укрінформ
УЄФА належить вирішити це питання.  

Проведення поєдинку 1/8 фіналу Ліги чемпіонів «РБ Лейпциг» - «Ліверпуль» перебуває під питанням, адже уряд Німеччини заборонив всі прильоти з Великобританії через загрозу поширення нового штаму коронавируса, повідомляє ESPN, передає Укрінформ.

Поєдинок в Лейпцигу повинен відбутися 16 лютого, а обмеження уряду діє до 17 лютого. Не виключено, що УЄФА буде шукати альтернативне місце проведення зустрічі або інший варіант вирішення проблеми.

Матч «РБ Лейпциг» - «Ліверпуль» в результаті може відбутися на нейтральному полі, або ж команди поміняються місцями і першу гру зіграють у Великобританії, а матч у відповідь - в Німеччині.

Примітно, що власники німецьких паспортів можуть в'їжджати до Німеччини з Великобританії за умови проходження тесту на коронавірус, тому варіант з обміном матчами є реальним.

Читайте також: АПЛ: «МЮ» не зумів обіграти «Арсенал»

Нагадаємо, «Ліверпуль» в Лізі чемпіонів посів перше місце в групі з «Аталантою», «Аяксом» та «Мідтьюлландом». «РБ Лейпциг» завершив груповий турнір другим, поступившись «ПСЖ», але випередивши «Манчестер Юнайтед» і «Істанбул ББ».

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-