Домовились з Усиком, що працюємо ще один бій і тоді говоримо про майбутнє – промоутер

Домовились з Усиком, що працюємо ще один бій і тоді говоримо про майбутнє – промоутер

Укрінформ
Знаменитий український боксер може завершити свою співпрацю з промоутерською компанією К2.

Генеральний директор промоутерської компанії К2 Олександр Красюк прокоментував «Чемпіону» можливе підписання нового контракту з Олександром Усиком.  

«Ми домовились з Олександром, що працюємо ще один бій і тоді говоримо про майбутнє. У нас буде 90 днів на переговори та протягом півроку пріоритетне право на підписання нового контракту. Тобто, якщо ми запропонуємо Усику ідентичні умови, як будь-яка інша промоутерська компанія, матимемо пріоритетне право на підписання нової угоди», - розповів Красюк.

Читайте також: Промоутер Ломаченка готовий підписати і Усика

В одному зі своїх останніх інтерв’ю Олександр Усик розповів, що його угода з промоутерською компанією К2 (заснована братами Кличко в 2005 році) добігла свого кінця в листопаді 2020 року. Мовляв, в контракті, який підписали в листопаді 2013 року був пункт, що його максимальний термін – 7 років. Отож, в листопаді 2020 року цей термін сплинув.

Нагадаємо, що за 7 років, які Олександр Усик співпрацює з К2, він тричі отримував травми, через які бої або не відбувалися, або їх доводилося переносити. Ймовірно, ці обставини також вплинули на терміни контракту між Усиком та К2.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-