Збірна України з футзалу проведе спаринги з Молдовою

Збірна України з футзалу проведе спаринги з Молдовою

Укрінформ
Національна збірна України з футзалу, яка готується до групового раунду кваліфікації Євро-2022, зіграє два контрольні матчі з командою Молдови.

Як повідомив пресслужбі Асоціації футзалу України головний тренер нашої збірної Олександр Косенко, товариські ігри відбудуться 8-9 грудня у Запоріжжі, передає Укрінформ. 

У кваліфікації Євро-2022 підопічні Косенка потрапили до групи 1, де зіграють проти Хорватії, Албанії та Данії. 

У груповому раунді 32 команди (16 учасників елітраунду кваліфікації ЧС-2020, дев'ять переможців груп відбіркового раунду та сім переможців стикових матчів) розбиті на вісім груп по чотири команди. Уперше в історії турніру команди на цій стадії гратимуть проти опонентів удома й на виїзді, провівши проти кожного суперника по групі по два поєдинки. Вісім переможців груп та шість кращих володарів других місць приєднаються до Нідерландів у фінальній стадії. Два володарі других місць, які не пробилися до фінального турніру напряму, зіграють у плей-офф. 

Поєдинки фінального турніру проходитимуть  9 cічня - 6 лютого 2022 року в Амстердамі та Гронінгені. 16 команд будуть розбиті на чотири групи. Дві кращі збірні з кожної групи вийдуть до 1/4 фіналу.

Читайте також: Букмекери дали прогноз на матч Ліги чемпіонів «Боруссія» - «Шахтар»

Перший матч відбору українські футзалісти зіграють 27 січня. Груповий етап кваліфікації триватиме до 14 квітня 2021 року.

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-