Матч ЛЧ «Ман Сіті» - «Реал» зіграють в Манчестері, незважаючи на карантин

Матч ЛЧ «Ман Сіті» - «Реал» зіграють в Манчестері, незважаючи на карантин

Оновлено
Укрінформ
Перший матч між «Реалом» і «Ман Сіті» в Мадриді завершився перемогою «Городян» 2:1. Матч-відповідь повинні зіграти 7 серпня у Манчестері.

Матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів між «Манчестер Сіті» і «Реалом» відбудеться в Великобританії в раніше заплановані терміни.

За інформацією The Guardian, проведення футбольних матчів не потрапляє під карантинні заходи, які ввели в Великобританії з сьогоднішнього дня.

Нагадаємо, у Великобританії ввели обов'язковий 14-денний карантин для всіх, хто в'їжджає з Іспанії. Причина цього рішення – спалах коронавірусу в країні – за останню добу в Іспанії COVID-19 підтвердили у понад 900 осіб.

Читайте також: "Манчестер Сіті" Зінченка отримає 330 млн євро на посилення складу - ЗМІ

Нагадаємо, поєдинки 1/8 фіналу ЛЧ повинні відбутися на стадіонах номінальних господарів. Перший матч між «Реалом» і «Ман Сіті» в Мадриді завершився перемогою «Городян» 2:1. Матч-відповідь повинні зіграти 7 серпня у Манчестері.

Догравання плей-офф ЛЧ зі стадії чвертьфіналів відбудеться з 12 по 23 серпня в Лісабоні. У чвертьфінал ЛЧ вже вийшли «Атлетіко», «ПСЖ», «Аталанта» і «РБ Лейпциг». Інші учасники чвертьфіналів визначаться після повторних матчів 1/8 фіналу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-