Мірча Луческу прибув до Києва

Мірча Луческу прибув до Києва

Оновлено
Укрінформ
Колишній головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу прибув до Києва.

Про це стало відомо Dynamo.kiev.ua.

До столиці України 74-річний румунський футбольний фахівець прилетів вчора ввечері позаплановим чартерним рейсом Бухарест - Київ на приватному літаку.

Нагадаємо, за інформацією ЗМІ, в даний момент Луческу є основним кандидатом на посаду головного тренера київського "Динамо", яка стала вакантною після недавнього звільнення попереднього наставника "біло-синіх" Олексія Михайличенка.

Журналіст телеканалу «Футбол» Ігор Бурбас підтвердив інформацію, що Мірча Луческу прибув до Києва і є одним з головних претендентів на посаду головного тренера «Динамо»: «З самого початку «Динамо» було сфокусовано на Реброві і Луческу. Перевага другого - відсутність контрактних зобов'язань. Містер дійсно в Києві і вже оглянув базу в Конча-Заспі».

Раніше "Динамо" запропонувало очолити команду Сергію Реброву, але той відповів відмовою, і після цього керівництво ФК "Динамо" (Київ) переключилася на кандидатуру іноземного фахівця.

Читайте також: Мірча Луческу очолить «Динамо» - ЗМІ

Відзначимо, що останнім місцем роботи Луческу була збірна Туреччини, яку він покинув в лютому цього року. Не так давно ЗМІ "сватали" румуна в швейцарський "Сьйон", але ці чутки свого підтвердження так і не отримали.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-