Олексій Лень отримав дозвіл взяти участь в рестарті сезону НБА

Олексій Лень отримав дозвіл взяти участь в рестарті сезону НБА

Укрінформ
Український центровий "Сакраменто Кінгз" Олексій Лень отримав дозвіл прибути в розташування команди в Орландо для участі в рестарты сезону Національної баскетбольної асоціації (НБА).

Про це повідомляє basket.com.ua.

В кінці червня у Леня був виявлений коронавірус. Український центровий тривалий час лікувався від хвороби і зміг приїхати в Орландо тільки в четвер увечері. Ще двоє заражених зі складу "Сакраменто" Бадді Хілд і Джабарі Паркер зробили це раніше.

"Подивимося на фізичну форму Леня. Ймовірно, чекає багато роботи по приведенню кондицій в порядок. Лень нічого не робив як мінімум з моменту потрапляння в протокол заражених 21 червня. Це було давно. Коли мова йде про" великих "гравців, ми повинні переконатися, що він нормально працює ногами і відчуває легкість в рухах, перш ніж дозволимо будь-які види контактних вправ", - заявив головний тренер "Кінгз" Люк Волтон.

Читайте також: У "Київ-Баскеті" виступатиме американець Мессі

Після прибуття в Орландо Лень пішов на карантин в свою кімнату в очікуванні двох негативних тестів на коронавірус. Харрісон Барнс залишається єдиним зараженим гравцем "Кінгз", який поки не отримав дозвіл приєднатися до команди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-