УЄФА ознайомив зі змінами у проведенні молодіжного Євро-2021

УЄФА ознайомив зі змінами у проведенні молодіжного Євро-2021

Укрінформ
УЄФА надіслав усім національним асоціаціям спеціальний циркуляр, в якому детально розповів про зміни у схемі відбірного та фінального турнірів футбольного  чемпіонату Європи-2021 серед молодіжних збірних (U21).

Так, груповий турнір продовжили до листопада 2020 року, а плей-офф скасували, повідомляє пресслужба УАФ. 

Дев'ять переможців груп і п'ять кращих збірних, що посядуть другі місця, вийдуть до фінальної частини, де приєднаються до господарів змагань - Угорщини та Словенії.

Груповий турнір фінального етапу, жеребкування якого планують на кінець листопада нинішнього року, пройде в незмінному форматі - у чотирьох групах з чотирма командами. Ці матчі будуть зіграні 24-31 березня 2021 року.

Переможці груп і команди, що посядуть другі місця, кваліфікуються до плей-офф. Змагання у групах A і C прийматиме Угорщина, у групі B - Словенія. Група D буде грати або в Словенії, або в одній із країн, які виступатимуть у цій групі.

Фінальний плей-офф пройде в Угорщині та Словенії з 31 травня по 6 червня 2021 року. У кожній із країн відбудуться по два чвертьфінали та одному півфіналу. Фінальний поєдинок прийматиме Словенія.

Читайте також: Стала відома дата проведення півфіналів Кубка Англії з футболу

Молодіжна збірна України виступає у кваліфікаційній групі 8. Команда Руслана Ротаня поки що посідає у секстеті 4-те місце, поступаючись збірним Данії, Румунії та Фінляндії.

Фото: uefa.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-