«Ліон» загрожує лізі судом після дострокового завершення чемпіонату

«Ліон» загрожує лізі судом після дострокового завершення чемпіонату

Укрінформ
Клуб має намір вимагати від ліги відшкодування збитків, яких «Ліон» зазнав, втративши шанс боротися за місце в єврокубках.

«Ліон» готовий оскаржити рішення Професіональної футбольної ліги Франції (LFP) про дострокове завершення сезону Ліги 1, повідомляє офіційний сайт клубу.

Клуб має намір вимагати від ліги відшкодування збитків, яких «Ліон» зазнав, втративши шанс боротися за місце в єврокубках. В офіційній заяві «Ліона» йдеться, що збитки становлять кілька десятків мільйонів євро.

Також «Ліон» нагадав, що раніше клуб запропонував альтернативний варіант завершення сезону. Клуб хотів дограти сезон в форматі плей-офф для визначення клубів, які зіграють в єврокубках і залишать вищий дивізіон.

Читайте також: «ПСЖ» визнали чемпіоном Франції

Сьогодні Рада директорів LFP прийняла рішення про дострокове завершення сезону-2019/20 Ліги 1 і Ліги 2 в зв'язку з пандемією коронавірусу. Чемпіоном визнали «ПСЖ», а «Ліон» опинився на сьомій позиції.

Раніше президент «Тулузи» Олів'є Садран повідомив, що клуб позиватиметься до суду, якщо його понизять у класі через дострокове завершення сезону в Лізі 1.

Нагадаємо, що французький уряд відмовилося від проведення на території країни великих спортивних заходів до вересня, навіть при порожніх трибунах, через пандемію коронавірусу.

Фото: Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-