НХЛ може відновити сезон без глядачів

НХЛ може відновити сезон без глядачів

Укрінформ
Наразі в НХЛ налаштовані за будь-що завершити сезон.

Заступник комісіонера Національної хокейної ліги (НХЛ) Білл Дейлі розповів про варіант дограти сезон без глядачів на нейтральних стадіонах. За його словами, не всі команди зможуть пускати вболівальників на свої арени після карантину через розпорядження влади, повідомляє офіційний сайт НХЛ.

«Я б сказав, що це один з варіантів. Ми приймаємо його до уваги і обговорюємо. Але така перспектива не є кращою. Наша мета - підготуватися до будь-якого повороту в розвитку ситуації. Ми хочемо, щоб ліга змогла якомога швидше реагувати на будь-які зміни і рухатися далі

Ми розглядаємо кілька варіантів завершення регулярного чемпіонату і розіграшу повноцінного плей-офф. Потім буде міжсезоння і почнеться новий сезон. Він буде повним», - заявив Дейлі.

Читайте також: 20 клубів НХЛ підтримують скорочення серій у плей-офф Кубка Стенлі

Поки що гравці команд НХЛ перебувають на карантині до 15 квітня. 25 клубів НХЛ з 31 не зможуть проводити домашні матчі через посилення карантину.

Нагадаємо, НХЛ безстроково призупинила матчі в березні. Керівництво ліги готове у разі необхідності проводити матчі в серпні.

Фото: nhl.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-