Українська шаблістка Харлан отримала власну копію ляльки Барбі

Українська шаблістка Харлан отримала власну копію ляльки Барбі

Фото, відео
Укрінформ
Українська шаблістка Ольга Харлан увійшла до десятки спортивних зірок, що стали рольовими моделями для ляльок Barbie і частиною міжнародного проекту Barbie Dream Gap.

Як повідомляє buro247.ua, компанія Mattel спеціально на честь 60-ї річниці Міжнародного жіночого дня поповнила лінійку ляльок Role Models. Прототипами ляльок стали найвідоміші жінки, які досягли успіхів у своїх сферах. Однією з них стала українська фехтувальниця Ольга Харлан.

Фехтувальниця Ольга Харлан стала прототипом ляльки Barbie / Фото: Юлія Овсяннікова, Укрінформ

Головна ідея проєкту - показати, що нове покоління дівчаток може вибрати будь-яку професію і досягти успіху. Таким чином, Олімпійська чемпіонка Пекіна-2008, бронзова призерка Лондона-2012, дворазова призерка Ріо-2016 з фехтування на шаблях Ольга Харлан надихатиме дівчаток по всьому світу.

Як повідомлялося, в лютому шаблістка Ольга Харлан отримала рекордну нагороду НОК України за підсумками виступів у грудні - удванадцяте отримала звання кращої спортсменки місяця. За підсумками сезону вона вдруге поспіль виграла загальний залік у шаблісток, а також стала володаркою Кубка світу - вчетверте у своїй спортивній кар'єрі.

Читайте також: Шаблістка Ольга Харлан отримала рекордну відзнаку НОК України

Раніше прототипами ляльок Барбі стали модель Адво Абоа, британська чемпіонка з боксу Нікола Адамс, американська сноубордистка і олімпійська чемпіонка Хлоя Кім, китайська прима-балерина Юань Юань Тан, французький шеф-кухар Елен Дарроз і перша Барбі в хіджабі - фехтувальниця Ібтіхадж Мухаммад.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-