УХЛ: «Білий Барс» програв «Дніпру», важка перемога «Кременчука»

УХЛ: «Білий Барс» програв «Дніпру», важка перемога «Кременчука»

Оновлено
Укрінформ
Команда з Дніпра обірвала переможну серію господарів, під час якої «Білий Барс» обіграв лідерів чемпіонату – «Кременчук» і «Донбас». 

В центральному матчі 33-го туру Української хокейної ліги (УХЛ) «Білий Барс» (Біла Церква) програв вдома «Дніпру» (Херсон) 1:5. Про це повідомляє Укрінформ.

Херсонська команда підтвердила статус незручного суперника для «Білого Барса» (6 перемог в 6 матчах цього сезону). «Дніпро» перемогло 5:1 і обірвало переможну серію господарів з трьох поєдинків. У складі гостей відзначились: Дорофеєв, Шибаєв (двічі), Коваленко, Кузьмик. За «Білий Барс» закинув Шиманський.

В останньому матчі 33-го туру київські «Крижані Вовки» вдома ледь не відібрали очки у «Кременчука». Лише на останніх хвилинах гості дотисли киян. Важка перемога лідера – 6:2. За «Кременчук» забивали: Кисельов, Гриценко, Григорян, Толстушко (двічі), Орлов. У господарів дві шайби в активі Микульчика.  

Читайте також: УХЛ: «Донбас» вдруге за два дні розгромив «Динамо»

В чемпіонаті впевнено лідирує «Кременчук» - 80 (32). На другому місці «Донбас» - 71 (32). «Дніпро» третій - 69 (33). «Білий Барс» посідає четверту позицію – 47 (32). 

Нагадаємо, в матчі 32-го туру УХЛ «Донбас» розгромив на виїзді «Динамо» (Харків) 10:0.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-