Найкращий тенісист України розповів про мотивацію на Кубку Девіса

Найкращий тенісист України розповів про мотивацію на Кубку Девіса

Відео
Укрінформ
Перша “ракетка” України Сергій Стаховський розповів про підготовку до Кубка Девіса, матчі якого пройдуть у березні в Запоріжжі.

Сергій Стаховський під час спілкування з журналістами, зокрема, зазначив, що головною мотивацією для нього є командна перемога.

"Для мене емоційно грати його легше, я розумію, що це відповідальність, і вболівальники, і команда. За команду грати якось легше: є з ким поділитися емоціями під час матчу, є на кого подивитися.

Мені 34 роки, я вже пройшов всі рівні цього тенісу, грав на найвищому рівні, на середньому і зараз складно себе мотивувати виходити на матчі, які мені нічого не дають. Як з фінансової точки зору, так і з рейтингової, лише якщо не вигравати весь турнір. Мені складно себе мотивувати, але в Кубку Девіса ти розумієш, що граєш за команду.

Серія з 5 перемог? У мене особистих планів немає. У мене один план - щоб команда перемогла. У нашому процесі командному це найголовніше.

Я б не хотів бути рекордсменом, але життя мене поставило в цю ситуацію. Поки що немає молодих гравців, які нас змінять, але, сподіваюся, що в найближчому майбутньому вони з'являться", - цитує Стаховського XSPORT.

Нагадаємо, лідери чоловічої збірної України з тенісу наразі готуються до майбутнього матчу Кубка Девіса з командою з Тайваню, який відбудеться в Запоріжжі 6 та 7 березня. 

Читайте також: Стаховський програв у третьому колі турніру ATP в Ренні

Національна збірна України бере участь у розіграші Кубка Девіса з 1993 року. За 27 сезонів виступів у головному командному турнірі планети з тенісу команда провела 67 матчів, у 37 з яких здобула перемоги.

Фото: ФТУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-