Бокс: Кроуфорд нокаутував Каваляускаса

Бокс: Кроуфорд нокаутував Каваляускаса

Відео
Укрінформ
Один з найкращих боксерів світу втретє захистив свій титул.

Чемпіон світу за версією WBO в напівсередній вазі Теренс Кроуфорд  захистив свій пояс, нокаутувавши литовського претендента Егідіюса Каваляускаса, повідомляє Укрінформ.

Сьогодні в Нью-Йорку на арені Madison Square Garden відбувся великий вечір боксу. У головному поєдинку вечора чемпіон WBO в напівсередній вазі Теренс Кроуфорд нокаутував Егідіюса Каваляускаса в дев'ятому раунді.

Литовець мав сенсаційну перевагу на початку бою, а в третьому раунді Каваляускас навіть змусив суперника опуститися на настил рингу. Лише після цього американець перехопив ініціативу. У сьомому раунді Кроуфорд відправив Каваляускаса в нокдаун. А в дев’ятому раунді рефері зупинив бій після другого поспіль нокдауну.

Читайте також: Ломаченко поступився Альваресу в рейтингу The Ring

Нагадаємо, перед боєм Кроуфорда американець Теофімо Лопес виграв технічним нокаутом чемпіонський бій за версією IBF в легкій вазі у Річарда Коммі. Лопес здобув впевнену перемогу, нокаутувавши суперника вже у другому раунді.

Лопес повинен в 2020 році вийти на ринг проти українця Василя Ломаченка в бою за всі чотири основних чемпіонських пояси.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-