Букмекери дали прогноз на матч

Букмекери дали прогноз на матч "Манчестер Сіті" - "Шахтар"

Укрінформ
26 листопада в Англії відбудеться футбольний матч 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів між "Манчестер Сіті" та донецьким "Шахтером".

Букмекери вважають абсолютними фаворитами поєдинку підопічних Хосепа Гвардіоли, повідомляє Укрінформ.

Лідер букмекерської справи - контора William Hill на перемогу "Манчестер Сіті" приймає ставки з коефіцієнтом 1,12. Нічия оцінюється в 8,50, успіх українського клубу - в 19,00. 

У першому турі нинішньої Ліги чемпіонів команди зустрічалися 18 вересня в Харкові. Гості упевнено перемогли - 3:0. Голи: Марез (24), Гюндоган (38), Габріель Жезус (76).

Становище команд у групі С після 4-х турів: "Манчестер Сіті" - 10 очок, "Шахтар" - 5, "Динамо" (Загреб, Хрватія) - 5, "Аталанта" (Італія) - 1.

У своїх національний чемпіонатах "МС" йде на 3-у місці (28 очок). Попереду - "Ліверпуль" (37) та "Лестер" (29). "Шахтар" поза конкуренцією в українській Прем'єр-лізі - 43 очки. Це на 13 пунктів більше, ніж у київського "Динамо", яке йде другим.

Поєдинок розсудить словенська бригада. Головний арбітр - 40-річний Слава Вінчич, лайнсмени - Томаж Кланчник та Андраж Ковачич, четвертий рефері - Раде Обренович.

Читайте також: Футболісти “Шахтаря” прибули до Манчестера на матч Ліги чемпіонів

Зустріч "Манчестер Сіті" - "Шахтар" пройде у вівторок на стадіоні "Сіті оф Манчестер" (він же "Етіхад"), яка здатна вмістити 55 тисяч 97 глядачів.

Матч розпочнеться о 22.00. У прямій трансляції його покаже телеканал "Футбол 1".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-