Збірна України дізналася суперників в еліт-раунді відбору на ЧС-2020 із футзалу

Збірна України дізналася суперників в еліт-раунді відбору на ЧС-2020 із футзалу

Укрінформ
У швейцарському Ньйоні відбулася церемонія жеребкування еліт-раунду кваліфікації в Європейській зоні на чемпіонат світу 2020 року з футзалу.

Суперниками збірної України в групі стали Іспанія, Сербія і Франція. Матчі групи відбудуться в Сербії 28 січня — 2 лютого 2020 року. Про це повідомляє пресслужба Української асоціації футболу.

Всього у жеребкуванні взяли участь 16 збірних:
група А - Португалія, Італія, Білорусь, Фінляндія;
група В - Іспанія, Сербія, Україна, Франція;
група С - Росія, Азербайджан, Словаччина, Хорватія;
група D - Казахстан, Словенія, Румунія, Чехія.

На чемпіонат світу-2020 напряму потраплять 4 переможці кожної з груп. Команди, які посядуть у групах другі місця, вийдуть до плей-офф, в якому розіграють ще 2 путівки на мундіаль. Стикові матчі заплановані на 9 та 12 квітня 2020 року.

Фінальна частина світової першості пройде в Литві 12 вересня - 4 жовтня 2020 року. Загалом у ЧС-2020 з футзалу візьмуть участь 24 команди.

Читайте також: Збірна України вийшла в еліт-раунд кваліфікації чемпіонату світу з футзалу

Нагадаємо, у своїй групі основного раунду відбору підопічні Олександра Косенка посіли 2 місце і зуміли пробитися до наступної стадії кваліфікації. Під час жеребкування еліт-раунду збірна України з футзалу потрапила до першого кошика, де були представлені країни, які стали другими у своїх групах основного раунду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-