Світоліна і Плішкова провели найдовший тайбрейк в історії WTA Finals

Світоліна і Плішкова провели найдовший тайбрейк в історії WTA Finals

Укрінформ
Перша "ракетка" України Еліна Світоліна відзначилася новим рекордом на Підсумковому турнірі Жіночої тенісної асоціації (WTA Finals).

Сьогодні в Шеньчжені (Китай) Еліна Світоліна перемогла Кароліну Плішкову з Чехії з рахунком 7:6 (14:12), 6:4. Тайбрейк 14:12 у першій партії став найтривалішим в історії WTA Finals. Про це повідомляє Ua-football.

Раніше рекордними в історії Підсумкового турніру були три тайбрейки, в яких було зіграно по 24 очки: 1984 року Гелена Сукова з рахунком 13:11 обіграла Джо Дьюрі, 1996-го Штеффі Граф - Ліндсей Девенпорт, а 2012-го Вікторія Азаренко - Анжелік Кербер.

"Це був, ймовірно, один із найтриваліших тайбрейків (14:12), який я зіграла у своїй кар'єрі. Я просто намагалася грати очко за очком. Я навіть не думала особливо про те, що потрібно вигравати, просто намагалася грати в свій теніс. Напевно, він все-таки трохи затягнувся", - передає слова Світоліної БТУ.

Читайте також: Світоліна перемогла Плішкову на Підсумковому турнірі WTA

Як повідомлялося, Еліна Світоліна і Кароліна Плішкова на Підсумковому турнірі Жіночої тенісної асоціації (WTA) Shiseido WTA Finals Shenzhen виступають у Пурпурній групі разом із Б'янкою Андреєску (Канада, 4) та Симоною Халеп (Румунія, 5).

Наступний матч восьма "ракетка" світу українська тенісистка Еліна Світоліна проведе 30 жовтня проти Андреєску. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-