Усик поки не готовий до титульного бою в суперважкій вазі – ESPN

Усик поки не готовий до титульного бою в суперважкій вазі – ESPN

Укрінформ
Український боксер погоджується, що йому слід провести ще один проміжний бій.

Відомий боксерський аналітик телеканалу ESPN Ден Рафаель прокоментував дебютний бій Олександра Усика в суперважкій вазі.

13 жовтня українець впевнено впорався з Чаззом Візерспуном. Однак, на думку Рафаеля, Усику поки зарано виходити на титульний бій в суперважкій вазі.

«Усик поки не готовий до титульного бою. Він повинен провести хоча б два бої в цьому дивізіоні. Але реальність інша. Він уже зараз є обов'язковим претендентом на титул WBO, таким чином повинен зустрітися з переможцем бою між Енді Руїсом і Ентоні Джошуа. У наступному році він отримає свій шанс заробити пояс. Можливо це буде бій з переможцем зустрічі Руїс - Джошуа. Можливо, бій за вакантний титул. Він буде намагатися дістати титульний бій якомога швидше», - сказав Рафаель.

Читайте також: Усик готовий прийняти бій за титул у суперважкій вазі

У свою чергу Олександр Усик сказав, що в бою за пояс хотів би зустрітися з Ентоні Джошуа і згоден, що йому потрібно провести ще один проміжний бій в суперважкому дивізіоні.

«Думаю, я вибрав би Джошуа з їх пари з Руїсом. Я скучив за боксом і готовий провести ще бій до зустрічі за пояс чемпіона світу», - сказав Усик.

Нагадаємо, у своєму дебютному поєдинку в суперважкій вазі українець Олександр Усик переміг в Чикаго американця Чазза Візерспуна технічним нокаутом. Після 7-го раунду суперник Усика відмовився виходити в ринг.  

Після цієї перемоги Олександр Усик став офіційним претендентом на чемпіонський пояс за версією WBO, яким на даний момент володіє Енді Руїс. Реванш Енді Руїс – Ентоні Джошуа відбудеться 7 грудня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-