Екстренер Усика розповів про унікальний стиль українського боксера

Екстренер Усика розповів про унікальний стиль українського боксера

Укрінформ
Колишній тренер Олександра Усика, з яким він вперше став чемпіоном світу серед професіоналів, розповів про унікальний стиль українського боксера.

Джеймс Алі Башир перед дебютом Олександра Усика в суперважкій вазі в коментарі Luckypunch.net, зокрема, зазначив, що стиль Усика не є українським, російським або американським - у нього власний стиль.

“Найсильніша сторона Олександра Усика - його серце і його розум. Це найсильніше, що у нього є - розум і мозок. У Усика стиль боксу Усика. Не український, не російський, не американський, у нього свій стиль боксу. Він унікальний. Його, якщо чесно, навіть складно якось охарактеризувати.

Я з самого початку знав, що він зможе стати чемпіоном світу. Я говорив, що йому знадобитися 5-6 боїв, щоб стати абсолютним чемпіоном світу у важкій вазі. І він ним став”, - цитує Башира XSPORT.

Раніше Алі Башир заявив, що Олександр Усик без проблем стане абсолютним чемпіоном світу в суперважкій вазі.

Як повідомлялося, поєдинок українського боксера Олександра Усика з його першим суперником у суперважкій вазі американцем Чаззом Візерспуном відбудеться 12 жовтня на Wintrust Arena в Чикаго (США). Букмекери вважають беззаперечним фаворитом бою українця.

Читайте також: Усик і Візерспун провели дуель поглядів

38-річний американський боксер Чазз Візерспун, який має 38 перемог (29 - нокаутом) і 3 поразки, перед боєм заявив, що на його боці більша вага, а також те, що йому нема, чого втрачати.

Олександр Усик у листопаді 2019 року переміг нокаутом Тоні Беллью і захистив всі свої титули у важкій вазі, але залишився без чемпіонських поясів через перехід до суперважкої ваги.

Фото: Bad Left Hook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-