Букмекери дали прогноз на бій Усик - Візерспун

Букмекери дали прогноз на бій Усик - Візерспун

Укрінформ
У ніч із суботи на неділю в США відбудеться дебютний поєдинок українського боксера-професіонала 32-річного Олександра Усика у суперважкій ваговій категорії проти досвідченого американця Чазза Візерспуна.

Букмекери вважають беззаперечним фаворитом бою українця, повідомляє Укрінформ. 

Лідер букмекерської справи - контора William Hill перемогу Усика оцінює коефіцієнтом 1,02, нічию - 51,00, успіх Візерспуна - 13,00.

Відзначимо, що спочатку суперником Олександра мав бути 34-річний представник Нідерландів Тайрон Спонг, за тиждень до бою він провалив допінг-тест. У його аналізах виявили препарат кломіфен, який може використовуватися для підвищення рівня тестостерону і тому внесений до списку заборонених препаратів. Новим суперником українця у терміновому порядку став 38-річний Візерспун на прізвисько "Джентельмен".

Американець ніколи не боксував за титул чемпіона світу. Втім, послужний список у нього досить значний - 38 перемог (29 - нокаутом) і 3 поразки. Його остання невдача датована 2012 роком (програш нокаутом співвітчизнику Сету Мітчеллу). Після цього Чазз переміг у восьми боях поспіль.

Непереможений Усик був володарем звання абсолютного чемпіона світу у першій важкій вазі, але звільнив усі пояси через перехід у суперважковаговики. Свій останній бій у важкій вазі Олександр провів 12 жовтня 2018 року у Манчестері, перемігши нокаутом британця Тоні Беллью.

У разі успіху нинішнього вікенду український боксер стане обов'язковим претендентом на поєдинок проти переможця бою-реваншу між Енді Руїсом та Ентоні Джошуа. Мексиканець і британець вийдуть на ринг 7 грудня.

Читайте також: Усик і Візерспун провели дуель поглядів

Поєдинок Усик - Візерспун відбудеться в Чикаго. Пряма телетраняляція боксерського вечора з Wintrust Arena розпочнеться на телеканалі "Інтер" 13 жовтня о 4.30.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-