Кубок Девіса: збірна України зіграє з командою Тайваню

Кубок Девіса: збірна України зіграє з командою Тайваню

Укрінформ
У Лондоні відбулося жеребкування поєдинків стадії плей-офф Кубка Девіса у Першій і Другій Світових групах в сезоні-2020.

У березні 2020 року українські тенісисти виступлять в плей-офф Першої Світової групи. Суперниками збірної України в матчевій зустрічі стали гравці з Тайваню. Про це повідомляє БТУ.

Поєдинки стадії плей-офф Кубка Девіса відбудуться 6 - 7 березня. Із командою Тайваню українські тенісисти гратимуть вдома.

Поєдинки Плей-офф Першої Світової групи: Україна — Тайвань, Пакистан/Індія — Словенія, Домініканська Республіка — Болівія, Ізраїль — Туреччина, Боснія і Герцеговина — ПАР, Фінляндія — Мексика, Ліван — Таїланд, Венесуела - Нова Зеландія, Швейцарія — Перу, Барбадос — Норвегія, Португалія — Литва, Китай — Румунія.

Читайте також: Збірна України з тенісу програла угорцям матч Кубка Девіса

Нагадаємо, що після поразки від команди Угорщини збірна України потрапила в плей-офф Першої Світової групи. Переможці березневого плей-офф Першої світової групи далі боротимутья у вересні за вихід в кваліфікацію розіграшу Davis Cup Finals-2021 з тими збірними, які програють на відбірковому етапі сезону-2020.

Фото: Hungarian Tennis

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-