ВР ухвалила постанову для забезпечення підготовки збірних України до Олімпіади-2020

ВР ухвалила постанову для забезпечення підготовки збірних України до Олімпіади-2020

Укрінформ
Верховна Рада ухвалила постанову "Про деякі питання забезпечення ефективної підготовки та участі національних збірних команд України до XXXII Олімпійських та XVI Паралімпійських ігор 2020 року".

Постанову підтримали 292 народні депутати при мінімально необхідних 226, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Постанову розроблено з метою забезпечення належної підготовки національних збірних команд України до ХХХІІ Олімпійських та XVI Паралімпійських ігор 2020 року, що відбудуться в Японії.

Постанова передбачає доручити Кабінету міністрів вжити низку заходів щодо забезпечення ефективної підготовки та участі національних збірних команд України до ХХХІІ Олімпійських та XVI Паралімпійських ігор 2020 року.

Зокрема, при підготовці проєкту закону про Державний бюджет на 2020 рік планується передбачити необхідне фінансування для забезпечення належної підготовки національних збірних команд України до Олімпійських та Паралімпійських ігор 2020 року; вжити необхідних заходів для належної організації роботи Організаційного комітету з підготовки та участі спортсменів України в Олімпійських, Паралімпійських і Дефлімпійських іграх, Всесвітніх універсіадах, чемпіонатах світу та Європи; вжити заходів, спрямованих на реалізацію положень.

Читайте також: Стала відома система відбору на турнір із баскетболу 3х3 на Олімпіаді-2020

Кабміну також доручається організувати вирішення питань щодо закупівлі спортивного обладнання та інвентарю, що відповідає міжнародним стандартам; будівництва та реконструкції сучасних баз олімпійської та паралімпійської підготовки відповідно до міжнародних стандартів; відновлення спеціальних рахунків «Україна Олімпійська» і «Україна Паралімпійська». Крім того, доручається організувати виплати нагород переможцям Олімпійських та Паралімпійських ігор відповідно до законодавства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-