Шаран: З

Шаран: З "Гентом" прагнемо показати одну із своїх найкращих ігор

Укрінформ
У четвер, 3 жовтня, футболісти "Олександрії" у Львові прийматимуть бельгійський "Гент" у матчі 2-го туру Ліги Європи.

Під час сьогоднішньої пресконференції на "Арені-Львів" головний тренер українського клубу Володимир Шаран, зокрема, відзначив бажання його підопічних продемонструвати хорошу гру, повідомляє Укрінформ.

"Наші футболісти тренуються з великим бажанням. Сподіваюся, завтра вони покажуть одну з кращих своїх ігор. У першу чергу ми працюємо над психологічним станом гравців, аби вони не перехвилювалися, як це було у Німеччині в першому турі. Головне - нам потрібно відновитися. Є проблеми, пов'язані з травмами гравців, У матчі не візьмуть участь Шендрик та Протасов. Усі інші хочуть показати себе з найкращого боку. Дуже сподіваюся на підтримку уболівальників", - сказав Шаран.

Він також поділився враженнями від "Гента".

"Гент" - фізично сильна команда. У них дуже багато високих і потужних футболістів. Обидва центрбеки, нападники. Незважаючи на це, вони грають у комбінаційний футбол. Імпонує їхня тактична схема, вони часто змінюють позиції, контролюють м'яч, флангові захисники підключаються до атак. Крім того, команда сильно грає під час стандартів", - підкреслив наставник "Олександрії".

Читайте також: Букмекери дали прогноз на матчі "Динамо" та "Олександрії" у Лізі Європи

Як інформувало агентство, поєдинок, що розпочнеться у Львові о 19.55, транслюватиме у четвер телеканал "Футбол 1",

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-