Букмекери дали прогноз на матч Ліги чемпіонів

Букмекери дали прогноз на матч Ліги чемпіонів "Аталанта" - "Шахтар"

Укрінформ
У вівторок, 1 жовтня, футболісти донецького "Шахтаря" проведуть в Італії поєдинок 2-го туру групового етапу Ліги чемпіонів проти клубу "Аталанта" з Бергамо.

Букмекери вважають фаворитом матчу італійську команду, повідомляє Укрінформ.

Лідер букмекерської справи - контора William Hill оцінює перемогу "Аталанти" коефіцієнтом 1,83, нічию - 3,80, виграш "Шахтаря" - 4,00.

Донецька команда з "Аталантою" в єврокубках раніше не перетиналася. У цілому з італійськими командами "Шахтар" провів 22 поєдинки - 6 перемог, 2 нічиї та 14 поразок.

У першому турі нинішньої Ліги чемпіонів і "Аталанта", і "Шахтар", які виступають у групі С, програли свої матчі з великим рахунком. Донеччани вдома поступилися англійському "Манчестер Сіті" (0:3), а футболісти з Бергамо - у гостях загребському "Динамо" (0:4). А ось в національних чемпіонатах обидві команди в останніх зустрічах здобули упевнені перемоги: "Шахтар" над полтавською "Ворсклою" (4:0), "Аталанта" - над "Сассуоло" (4:1).

Зустріч "Аталанта" - "Шахтар" обслуговуватиме суддівська бригада з Німеччини. Головний арбітр - Тобіас Штілер, лайнсмени - Міке Піккель та Крістіан Гіттельман, четвертий рефері - Марко Фріц.

Читайте також: “Шахтар” оголосив заявку на матч проти “Аталанти” в Лізі чемпіонів

Поєдинок пройде у Мілані на "Сан-Сіро", оскільки домашній стадіон Аталанти "Атлеті Адзуррі д'Італія" у Бергамо не відповідає критеріям арен Ліги чемпіонів. Гру, яка розпочнеться о 19.55, покаже телеканал "Футбол 1".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-