Вальверде розповів про причини заміни Мессі в матчі “Барселона” - “Вільярреал”

Вальверде розповів про причини заміни Мессі в матчі “Барселона” - “Вільярреал”

Укрінформ
Головний тренер "Барселони" Ернесто Вальверде розповів про характер пошкодження Ліонеля Мессі в матчі проти “Вільярреала”, через яке аргентинський футболіст був замінений після першого тайму.

"Мессі відчув дискомфорт у м'язі стегна. Ми вирішили замінити його, потрібно почекати до завтра. Перемога – це завжди рух вперед. Був період, коли у нас були не найкращі результати під час відсутності Ліонеля", - цитує Вальверде Ua-football.

Поєдинок “Барселона” - “Вільярреал” 6-го туру іспанської Прімери відбувся 24 вересня і завершився з рахунком 2:1. Кращий гравець року за версією FIFA аргентинський нападник каталонського футбольного клубу “Барселона” Ліонель Мессi в середині першого тайму попросив допомоги у лікарів, після чого довго перебував за межами поля – фізіотерапевт розтирав йому стегно, а після перерви його замінив Усман Дембеле.

Читайте також: Мессі став найкращим футболістом року за версією ФІФА

Раніше Мессі був відсутній через пошкодження литкового м'яза правої ноги.

За інформацією Sport.es, Ліонель Мессі може пропустити матч Ла Ліги з "Хетафе", який відбудеться в суботу, 28 вересня. Сьогодні аргентинець пройде медобстеження, за результатами якого буде прийнято подальше рішення. Головний тренер "Барселони" Ернесто Вальверде висловив надію, що за три дні до матчу Ліонель відновиться, але ризикувати найціннішим гравцем не збирається.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-