Кіберспорт: у Києві проведуть турнір із Counter-Strike

Кіберспорт: у Києві проведуть турнір із Counter-Strike

Відео
Укрінформ
На Kyiv Smart City Forum 2019 відбудеться турнір із Counter-Strike з призовим фондом у 100 тисяч гривень.

Про це йдеться на сайті Kyiv Smart City.

"1 жовтня під час Kyiv Smart City Forum 2019 пройде турнір Kyiv Smart City Cup 2019. Призовий фонд змагання з Counter-Strike: Global Offensive складає 100 000 грн", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, кіберспорт — другий за популярністю вид спорту у світі після футболу і каталізатор розвитку нової економіки міста.

"Для популяризації та розвитку комп’ютерного геймінгу в Україні та офіційного визнання кіберспорту поряд з іншими, запрошуємо кожного охочого взяти участь у турнірі Kyiv Smart City Cup 2019 з дисципліни Counter-Strike: Global Offensive", - йдеться у повідомленні.

Відбіркові турніри проходитимуть 24-25 вересня з 17:00 у форматі командного заліку 5х5 на платформі Faceit.com. Дві найкращі команди вийдуть у фінал, де змагатимуться за першість і грошову винагороду — 100 000 грн.

Читайте також: Україна візьме участь у відборі чемпіонату Європи-2020 із кіберфутболу

Фінальні змагання стартують 1 жовтня о 10:00 у КВЦ «Парковий» у рамках Kyiv Smart City Forum 2019 (3-й поверх, Parimatch Champion Hall).

Спеціальні гості заходу, які висловлюють підтримку події та розвитку кіберспорту в Україні — мер Києва Віталій Кличко, директор Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій КМДА Юрій Назаров та генеральний директор і співвласник Dream Team Олександр «ZeroGravity» Кохановський.

Реєстрація за посиланням: ksccup2019.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-