"Шахтар" відкрив футбольні майданчики в Білецькому і Бурштині

Фото
Укрінформ
Донецький футбольний клуб “Шахтар” відкрив чергові майданчики в рамках проекту з розвитку масового дитячого футболу “Давай, грай!”.

В рамках проекту “Давай грай!” відкриті футбольні майданчики вже в 30 містах України. Минулими вихідними до проекту приєдналося місто Білецьке (Донеччина). Про це повідомляє пресслужба ФК “Шахтар”.

Місто Білицьке стало 30-м населеним пунктом України, де реалізується проект. На церемонії відкриття майданчика 21 вересня юні футболісти провели заняття під керівництвом легендарного наставника академії “Шахтаря” Анатолія Скирчука.

22 вересня відкрилася ще одна локація для занять футболом в місті Бурштин. Другий майданчик в Бурштині розташований на базі загальноосвітньої школи № 2. Цю подію відвідав півзахисник “Шахтаря” Андрій Тотовицький.

“Шахтар” відкрив ще 2 футбольні майданчики в рамках проекту "Давай, грай!" / Фото: ФК "Шахтар"

Читайте також: “Шахтар” відкрив футбольний майданчик на Івано-Франківщині

Соціальний проект “Давай, грай!” спрямований на розвиток масового дитячого футболу в Україні та популяризацію здорового способу життя. Реалізується некомерційним фондом Shakhtar Social. У проекті беруть участь діти у віці від 7 до 12 років. Заняття безкоштовно проводять кваліфіковані тренери-волонтери.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-