Ярмоленко: Я ще не готовий на всі 100%, але з кожним матчем маю прогресувати

Ярмоленко: Я ще не готовий на всі 100%, але з кожним матчем маю прогресувати

Укрінформ
Український півзахисник англійського футбольного клубу “Вест Гем” Андрій Ярмоленко поділився враженнями від поєдинку з “Манчестер Юнайтед” (2:0), в якому він відзначився голом.

Андрій Ярмоленко в коментарі клубній пресслужбі, зокрема, зазначив, що намагається бути максимально корисним для своєї команди, але поки ще не відчуває стовідсоткової готовності після тривалого відновлення.

“Кожного тижня ми наполегливо працюємо. Ми захищалися й атакували як команда і заслужили перемогу. Я маю забивати м’ячі, віддавати гольові паси й робити все, аби бути корисним “Вест Гему”. Відчуваю, що поки не готовий на всі сто відсотків, але з кожним матчем я маю прогресувати. Сподіваюся в наступній грі діяти ще краще.

Неважливо, яке місце ми зараз посідаємо в турнірній таблиці. Найважливіша — наступна зустріч. Ми маємо сконцентруватися саме на ній, аби продемонструвати, що “Вест Гем” — велика команда”, - цитує Ярмоленка пресслужба Української асоціації футболу.

Читайте також: Ярмоленко визнаний кращим гравцем матчу “Вест Гем” - “Манчестер Юнайтед”

Нагадаємо, український півзахисник Андрій Ярмоленко визнаний кращим гравцем матчу "Вест Гем” - “Манчестер Юнайтед”, який відбувся 22 вересня в рамках 6-го туру англійської прем’єр-ліги (АПЛ). У цьому поєдинку Ярмоленко забив 1 м’яч і допоміг своїй команді обіграти “Манчестер Юнайтед” (2:0). Це другий гол Ярмоленка в АПЛ в нинішньому сезоні.

У наступному турі 28 вересня команда українського півзахисника зіграє з "Борнмутом".

Фото: whufc.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-