Українські лайнсмени обслуговуватимуть ігри Континентального Кубка в Броварах

Українські лайнсмени обслуговуватимуть ігри Континентального Кубка в Броварах

Укрінформ
Українські лайнсмени Ілля Хохлов, Сергій Хараберюш, Олексій Рябіков та Антон Перетятько обслуговуватимуть матчі Континентального кубка-2020.

Українські лайнсмени працюватимуть на матчах другого етапу групи С Континентального кубка-2020, який проходитиме 18 - 20 жовтня на льодовій арені “Термінал” у Броварах. Про це повідомляє пресслужба Федерації хокею України.

“На офіс Федерації надійшло повідомлення про те, що чотири українські лайнсмени отримали призначення на матчі клубного турніру Міжнародної федерації хокею. Тож обслуговувати ігри будуть Ілля Хохлов, Сергій Хараберюш, Олексій Рябіков та Антон Перетятько”, - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Став відомий розклад матчів 2 раунду Континентального кубка IIHF у Броварах

Нагадаємо, що суперниками семикратного чемпіона України ХК "Донбас" будуть команда "Мого" з Латвії, румунська "Корона" та переможець групи А ("Црвена Звезда", "Ірбіс-Скейт", "Акюрейрі", "Зейнтібурну"). "Донбас" є єдиним українським клубом, якому підкорилася європейська вершина - 2013 року донеччани виграли Континентальний кубок і стали першими в історії українського хокею володарями престижного європейського трофея. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-